Adatkezelési tájékoztató


1. Adatkezelő
Az adatok kezelője a Margit Garden Kft.

Székhely/postázási cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 126-128;
Elérhetőség: info@partbudapest.hu, vagy a weboldalon keresztül
Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 01-09-176427

2. A kezelt adatok és érintettek köre
A weboldal látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics személyes adatokat nem tárol, hanem statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

A sütik elfogadása után a weboldal látogatók a Facebook Pixeltől is kapnak egy egyedi azonosítót, illetve ezzel egyidőben elindul a Google Adwords remarketing funkciója is. Ezen funkciók során sem történik semmilyen személyes adat átadása, viszont ezután a látogatók személyre szabott reklámokkal találkozhatnak a Google felületein maximum 30 napon keresztül, míg a Facebook felületein maximum 180 napon keresztül.

Asztalfoglalás és karrier lehetőség jelentkezés során történik csak személyes adatok kezelése, ezeket az adatokat a weboldal látogatók önként és önszántukból tölthetik ki. Az adatokat kizárólag a weboldal adatbázisában tároljuk, azokat harmadik félnek soha semmilyen esetben sem adjuk ki.

3. Az adatkezelés célja
A Google Analytics és a Facebook által használt anonim session ID-k és cookiek (sütik) felhasználásának célja egy részről statisztikai jellegű, más részről a marketing tevékenységeink javítására szolgál.

Az asztalfoglalás során megadott adatokat kizárólag a szolgáltatás elvégzéséhez használjuk fel.

A karrier lehetőség jelentkezés során megadott adatokat kizárólag a kiválasztási folyamathoz használjuk fel.

4. Az adatkezelési szabályzat által meghatározott adatkezelési időtartam
A Google Analytics és Google Adwords által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, míg a Facebook által létrehozottaké 90 napra. A session ID-k a weboldal elhagyásakor automatikusan törlődnek.

Az asztalfoglalás és a karrier jelentkezés során megadott adatokat csak a szolgáltatás nyújtásához szükséges illetve a jelentkezési folyamat során szükséges időtartamig tároljuk.

5. Az adatfeldolgozók köre
Mind az anoním, mind a személyes adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. Az adatkezelési szabályzat jogalapja és a felhasználó jogai
Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@partbudapest.hu e-mail címen kérhet további tájékoztatást, illetve ezen a címen kérvényezheti adatai módosítását, törlését is.

7. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények
Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az Margit Garden Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény